(180513) Chauffeur

Omschrijving:

TZN verzorgd inmiddels 20 jaar het chartertransport voor diverse toonaangevende transportbedrijven en expediteurs. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door de grote diversiteit van het werkaanbod. Wij doen het met zijn allen, een team van 45 collega’s en 34 trekkende eenheden. Wij streven naar zoveel mogelijk passend werk bij onze chauffeur en vaste rijders op onze trucks. Het onderhoud van het wagenpark geschied bovendien in eigen beheer.

Ter uitbreiding van ons chauffeursbestand zijn wij nog op zoek naar enkele allround teamgenoten.

Aanbod:

Wij bieden een grote verscheidenheid aan werkzaamheden zowel nationaal als internationaal, zowel overdag als ’s nachts. Onze werkdagen variëren van dagritten tot ritten waarbij je de hele week van standplaats bent. Wij zijn onderscheidend in het transporteren van stukgoed, lengteladingen, gevaarlijkste stoffen, brandstoffen, coils, bouwstoffen, hoogwaardige vrachten en verpakkingsmaterialen. Wij bevoorraden daarmee onder andere bouwplaatsen en -markten, verpakkingsbedrijven, chemieconcerns en de consument via de distributiecentra van supermarkten en winkels. Dat doen wij met zowel bakwagens als trekkers met opleggers ondersteund met laadkleppen, pompwagens, meeneemheftrucks en autolaadkranen.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je inzetbaarheid te vergroten door een tegemoetkoming in de rijopleiding (E bij C), het behalen van een certificaat voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en om te werken met een meeneemheftruck en autolaadkraan.

Eisen:

  • Rijbewijs C of CE met code 95
  • Digitale bestuurderskaart
  • Verklaring Omtrent Gedrag
  • Certificaat voor gevaarlijke stoffen (ADR) (niet verplicht, wel een pré)
  • Certificaat voor meeneemheftruck (niet verplicht, wel een pré)
  • Certifcaat voor autolaadkraan (niet verplicht, wel een pré)

Gepubliceerd: 

Rijbewijs: CE

Functie: Chauffeur

Standplaats: Zevenaar (NL)

Bedrijfsnaam:
TZN Charter

Telefoonnummer:
0316 - 242 910

E-mailadres:
administratie@tznzevenaar.nl

Website:
http://www.tznzevenaar.nl/